Wijncadeaus

Kerst wijnetiket online gemaakt

Eigen wijnetiket maken online

Reuzetrots zijn wij op de verschillende kerst wijnetiketten die dit jaar online zijn gemaakt op onze site. We bieden nu 1,5 jaar onze klanten de mogelijkheid om gemakkelijk een eigen wijnetiket online te maken en dit jaar is er met kerst goed gebruik van gemaakt. Zelfs zakelijke klanten hebben online hun eigen wijnetiket ontworpen als relatiegeschenk. Bedankt voor het vertrouwen.

Eigen wijnetiket maken online, korte uitleg

Het online ontwerpen van een wijnetiket klinkt ingewikkelder dan het is. We hebben namelijk geprobeerd het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken.We nemen je even mee in hoe het werkt.

Stap 1. Welk etiket spreekt jou het meeste aan?

Op onze website kies je eerst het etiketsjabloon uit dat jou het meeste aanspreekt. Je kunt kiezen uit 16 verschillende etiketten die je vervolgens helemaal kunt personaliseren door het toevoegen van een eigen foto en verschillende eigen teksten. Zo maak je straks een eigen wijnetiket online op onze site.

Stap 2. Kies de kleur en kwaliteit wijn

Daarna kies je de kleur wijn uit waarop je het etiket wilt hebben. Je kunt kiezen uit rood, wit, rosé en bubbels. We bieden 3 kwaliteiten wijn uit. De Basic wijn is eenvoudig, de Primium is lekker en de Excellent is kwaliteitswijn. Afhankelijk van de smaak van de ontvanger en jouw portemonnee kies je de kwaliteit.

Stap 3. Ontwerp nu je eigen wijnetiket online

Nu klik je op Maak Etiket. Vervolgens kun je aan de slag met het ontwerpen en personaliseren van jouw wijnetiket. Je kunt hier een foto uploaden en dubbelklikken op de tekstvelden om deze te kunnen aanpassen. Maak er wat moois van! Vervolgens klik je op Doorgaan. Hier kun je nog de kwaliteit van de wijn veranderen, mocht je je hebben bedacht. Je kunt ook het aantal flessen dat je nodig hebt aanpassen. Het mooie is, dat je bij ons al vanaf 1 fles een wijn met een eigen wijnetiket kunt bestellen. Nu klik je op Bestellen. Het etiket wordt geüpload. Even wachten en je kunt naar de winkelwagen om af te rekenen.

Stap 4. Jouw eigen wijnetiket is klaar, nu zijn wij aan de beurt.

Wij zorgen ervoor dat jouw online ontworpen, eigen wijnetiket op de wijnfles wordt geplakt en in een mooie, houten wijnkist wordt opgestuurd. Lukt het niet? Je kunt ons altijd bellen of een mailtje of appje sturen. We helpen je er graag bij. Echt doen hoor!