Over ons

Nieuw: Keuze uit 3 wijnkwaliteiten

drie kwaliteiten wijn met eigen etiket

Met Ontwerpjewijnetiket.nl willen wij ons onderscheiden met kwaliteitswijn. Het enige nadeel is dat wij hiermee altijd veel duurder zijn dan onze concurrentie. Desondanks wilden wij niet van onze kwaliteitswijn afstappen. Wij houden nu eenmaal van goede wijn en wij vinden daarnaast ook dat je geen vieze wijn cadeau geeft. Wij willen dat klanten bij ons kwaliteit wijn met eigen etiket kunnen ontwerpen. Daarom bieden wij nu drie kwaliteiten wijn aan. Hiermee maken we het mogelijk dat iedereen een wijn met persoonlijk wijnetiket cadeau kan geven. We hadden al voor elke gelegenheid een passende wijn en een passend etiket. Nu hebben we ook voor elke portemonnee en smaak een passende wijn.

Excellent: Domaine de Marotte

Excellent is ons absolute A-merk kwaliteitswijn. Deze wijn is afkomstig van een biologische wijngaard aan de voet van de Mont Ventoux: Domaine de Marotte. Een leuk Nederlands echtpaar maakt hier de heerlijkste wijnen. Deze wijn is absoluut restaurantwaardig. Nu vraag je je misschien af, hoe weet je dat? Domaine de Marotte wordt als huiswijn geschonken in het Amstel Hotel en in restaurant Rijks van het Rijksmuseum. Ook goed om te weten, de wijnen van Domaine de Marotte zijn naast biologisch ook vegan. Onkruid wordt alleen handmatig of mechanisch verwijderd en gecomposteerd tot voeding voor de planten. Dit zorgt voor een gezond bodemleven wat maakt dat de smaak van de druiven krachtiger is. Om zo weinig mogelijk te hoeven toevoegen aan de wijn, is hygiëne belangrijk. Daarom worden er roestvrijstalen tanks gebruikt, omdat die het beste te reinigen zijn. De druiven worden pneumatisch geperst waardoor de pitten heel blijven en er geen bitterstoffen vrijkomen. En dat proef je!

Premium

Premium is onze lekkere wijn. Deze wijn komt uit Zuid Frankrijk. Het mooie van deze categorie is dat het een Bubbel bevat. Dus valt er wat te vieren en wil je dat met Bubbels doen? Dan hebben wij voor jou de Bubbels met persoonlijk etiket. Voor de witte wijn kenner, de Premium wit is een Chardonnay die niet al te vet is en wel lekker fris. Echt een fijne witte wijn, die Marieke als Sauvignon Blanc drinker ook lekker vindt.

Basic

Basic is onze eenvoudige wijn. Deze wijn komt uit Spanje, uit de streek Andalusië en uit de stad Murcia. Dit vinden we extra leuk omdat wij als gezin geregeld in dat gebied zijn geweest. En nu hebben we een wijn uit deze regio in ons assortiment. De smaaksensatie van deze wijn is duidelijk eenvoudiger dan de twee hierboven, maar nog steeds wel prettig in smaak.

Meer weten over onze wijn? Ga naar onze wijnen.

Kwaliteit wijn met eigen etiket ontwerpen online op onze site