Wijncadeaus

Vaderdag Wijn

liefste papawijn

Wij zijn klaar voor de Vaderdag Wijn! Deze keer hebben we een speciaal Vaderdag Wijnetiket gemaakt die iedereen kan gebruiken. Je hoeft alleen maar een foto en eigen tekstdetails up te loaden en wij maken voor jou een mooie fles wijn met een persoonlijk etiket. Maar naast het speciale Vaderdag Wijnetiket zijn onze andere etiketten ook uitermate geschikt voor een Vaderdag wijnetiket.

Waar houdt de betreffende vader het meest van? Een witte wijn, rosé of rood? Ze zijn alle drie kwaliteitswijnen. Jij mag kiezen op welke kleur wijn wij jouw persoonlijke Vaderdagetiket plakken. We sturen het naar je op, binnen 2 werkdagen, in een mooie houten wijnkist. Dat wordt een chique en origineel Vaderdag Wijn Cadeau. Ben je nieuwsgierig naar meer informatie over onze wijnen, klik dan hier.

Mocht jouw vader, man, vriend of partner nou niet van wijn houden maar wel van bier, dan plakken wij het etiket net zo lief op een fles bier. Kijk maar eens hieronder op de foto. Hier zie je dat onze persoonlijke etiketten ook net zo mooi op een fles bier staat. Of op een ander drankje waar de betreffende vader van houdt.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je nu een mooi persoonlijk etiket maken, ga dan direct aan de slag! Klik hier om uit de 8 etiketten te kiezen (het Vaderdag Wijnetiket zit daar ook tussen!)