Wijncadeaus

Zelf een wijnetiket maken

zelf wijnetiket maken

Het blijft leuk om te zien wat mensen van onze etiketten maken. We zien natuurlijk de meest originele etiketten voorbij komen. Klanten maken er zelf echt de kekste wijnetiketten van. Vrolijke foto’s of afbeeldingen, lieve en grappige teksten. En soms krijgen we zelfs het hele verhaal achter de persoonlijke wijnfles te horen.

Wil het niet zo lukken met de creativiteit?
Maar we horen soms ook van klanten dat ze het zo moeilijk vinden om zelf iets te bedenken. Ze hebben dan veel aan ons inspiratieblog, om inspiratie op te doen van wat mensen allemaal al hebben bedacht. Wil het ‘zelf-wijnetiket-maken’ niet zo lukken? Geen inspiratie of weinig creativiteit? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met het maken van een persoonlijke wijnfles.

Maar vind je van het ene etiket de kleur mooier en van een ander etiket juist het lettertype? Heb je een eigen wijnetiket uitgekozen die je heel mooi vindt, maar wil je de tekst niet in het rood maar liever in een andere kleur? Geen probleem. Je kunt het in de editor allemaal zelf uitkiezen.

“Het ontwerpen en insturen gaat heel makkelijk op de website.” (review op Google)

Nieuwsgierig naar meer leuke wijnflessen met eigen wijnetiket? Klik dan hier!