Wijncadeaus

Arc en Ciel Wijn

eigen wijnetiket ontwerpen

Voila, een Arc en Ciel Wijn voor Mo Man Tai. Mo Man Tai ontwerpt de mooiste dingen, waaronder prachtige regenbogen gemaakt van gerecycled plexiglas. Nu mochten wij voor hen een eigen wijnetiket ontwerpen, vandaar de Arc en Ciel wat Frans is voor regenboog.

Sinds kort werken we op onze website met een productconfigurator, dat is een moeilijk woord voor een tool waarmee je het etiket zelf kunt aanpassen en meteen het eindresultaat ziet. Toen wij met deze website startten, werkten we met invulvelden. We merkten dat klanten het soms lastig vonden om te bestellen. Ze zagen immers niet het ontworpen wijnetiket. Nu kun je ook zelf een eigen wijnetiket ontwerpen en direct zien hoe mooi het wijnetiket is geworden.

Mocht je geen foto hebben voor op het wijnetiket, dan vind je in onze productconfigurator diverse mooie wijngaard en chateau foto’s die je mag gebruiken. We hebben ook eigen wijnetiketten ontworpen waar je geen foto hoeft te gebruiken, maar die al mooi zijn met alleen de tekst.

Op mobiel kan het nog wel eens lastig zijn om in de productconfigurator een eigen wijnetiket te ontwerpen. Het helpt dan om de telefoon een kwartslag te draaien. In een liggende positie lukt het beter. Mocht je er niet uitkomen? Of wil je graag dat wij jou helpen met het ontwerpen van een eigen wijnetiket? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur.

Voor zakelijke klanten, ontwerpen we sowieso een eigen wijnetiket. Je mag hiervoor jouw bedrijflogo aanleveren, de tekst of boodschap die je er graag op wilt hebben en een bijpassende foto. Benieuwd naar onze zakelijke mogelijkheden? Op de pagina Zakelijk vind je meer informatie.