Wie zijn wij?

Op een avond met een goed glas wijn, kwamen wij op een idee. Zullen we het cadeau dat wij samen zo succesvol maken en waar we onze vrienden en familie blij mee maken, iedereen aanbieden? Een mooie fles wijn is immers altijd een welkom cadeau. En dan ook nog een eigen etiket met een foto van de ontvanger en grappige details die in de tekst van het etiket zijn verwerkt. Daarmee geef je pas écht een persoonlijk wijncadeau.

We kregen meteen zin om hier iets moois van te maken. Natuurlijk, er zijn al websites waar je een fles wijn met een naam kunt bestellen en wellicht ook goedkoper. Maar wij maken een etiket dat écht op de persoon of de gelegenheid is afgestemd. En daarnaast is het ook nog eens een heel goede wijn die je cadeau doet.

We hebben ook ervaring met wijnetiketten voor bedrijven, in grote en kleine aantallen. We vinden het nu eenmaal heel leuk om iets persoonlijks te maken, of je dat nu doet voor 1 persoon of voor 100 personen. Het gaat erom dat je iets geeft waar de ontvanger blij van wordt. En dat geldt voor iedereen, of je nu een bedrijf bent of een consument.

Marieke & Murk Pietersma

Wil je meer weten over ons?
Lees onze 'Over Ons' blogs