Kies voor een origineel relatiegeschenk
Kwaliteitswijn voorzien van eigen wijnetiket met logo
Kwaliteitswijn met logo
Voordelen & Mogelijkheden

WAT BIEDEN WIJ ONZE ZAKELIJKE KLANTEN

01.

STAFFELKORTING

Bedrijven die grote aantallen afnemen of 1 etiket voor meerdere flessen willen bestellen, krijgen een staffelkorting. We werken met staffels van > 10, 50 en 100 flessen. We maken hiervoor graag een offerte. Jouw aanvraag kun je in het formulier invullen.

02.

DRIE SOORTEN KWALITEIT WIJN

We bieden 3 kwaliteiten wijnen: Basic, Premium en Excellent. Basic is eenvoudige wijn, Premium is lekkere wijn en Excellent is kwaliteitswijn. Binnen deze kwaliteiten is er keuze uit rood, wit, rosé en bubbels.

03.

BETALEN OP REKENING

Zakelijke klanten mogen op rekening betalen. De bestelling verloopt dan niet online. Na levering ontvang je een factuur.

04.

SNELLE LEVERTIJDEN

Omdat we alles zelf doen, kunnen we snel leveren. We leveren na goedkeuring op het eigen wijnetiket dat we samen met de klant ontwerpen.

05.

EIGEN BEZORGING

Vanaf 50 flessen bezorgen wij persoonlijk de wijn op de zaak. Uiteraard wordt in alle gevallen de wijn netjes en tijdig bij je afgeleverd.

06.

ORIGINEEL RELATIEGESCHENK

Het eigen wijnetiket sluit volledig aan op de corporate identity. Is het een kerst- of zomergeschenk, een jubileumgeschenk of een dank-je-wel? Wij maken er een uniek relatiegeschenk van.

Vraag een vrijblijvende offerte aan