Biologische wijngaard aan de voet van de Mont Ventoux

Onze kwaliteitswijnen

Mail ons op info@ontwerpjewijnetiket.nl of bel 06-1843968

RESTAURANTWAARDIG

De wijnen van Domaine de Marotte worden geserveerd als de huiswijn in het Amstel Hotel en restaurant Rijks van het Rijksmuseum. Wij proefden Marotte voor het eerst in restaurant Stania State.

BIOLOGISCH

Onkruid wordt alleen handmatig of mechanisch verwijderd en gecomposteerd tot voeding voor de planten. Een gezond bodemleven maakt de smaak van de druiven krachtiger.

VEGAN

Om zo weinig mogelijk te hoeven toevoegen aan de wijn, is hygiëne belangrijk. Daarom worden er roestvrijstalen tanks gebruikt, omdat die het beste te reinigen zijn.

FRIS EN FRUITIG

De druiven worden pneumatisch geperst omdat door de luchtdruk de pitten heel blijven en er geen bitterstoffen vrijkomen.
En dat proef je!

Je geeft gegarandeerd een goede fles wijn met een eigen etiket.

Het aantal sterren op Vivino

Lees meer over onze wijnen
3,6
vol en rond

Rode wijn (Cuvee Niels)

  • Aroma’s van donker, gekonfijt fruit, vanille, zoethout
  • Kan minimaal 5 jaar bewaard worden
  • 14% alcohol

Grenache 40%, Syrah 25%,
Mourvedre 20%, Carignan 15%

731 beoordelingen op Vivino

3,9
vol en levendig

Rosé wijn (Cuvee Jules)

  • Aroma’s van aardbei, framboos, wat vanille en laurier
  • Kan 2 tot 3 jaar bewaard worden
  • 13,2% alcohol

Grenache noir 60%
Mourvedre 40%

214 beoordelingen op Vivino

3,8
evenwichtig en verrassend

Witte wijn (Cuvee Luc)

      • Aroma’s van bloesem, citrusfruit en abrikoos
      • Kan minimaal 3 jaar bewaard worden
      • 13% alcohol

Grenache blanc 40%, Viognier 20%
Roussanne 15%, Marsanne 15%, Clairette 10%

477 beoordelingen op Vivino