Kies voor een origineel en smaakvol Jubileum Wijncadeau
Een persoonlijk jubileum wijncadeau

Of je nu 25 jaar getrouwd bent of dat je bedrijf 50 jaar bestaat. Een jubileum wijncadeau is persoonlijk, uniek en heel feestelijk!

Al vanaf 1 fles.

Mail ons op info@ontwerpjewijnetiket.nl of bel 06-1843968

PERSOONLIJK

Met onze wijnetiket sjablonen kun je gemakkelijk een persoonlijk jubileum wijnetiket maken. Je kunt een eigen foto uploaden en verschillende tekstdetails personaliseren. Succes!

FEESTELIJK

Een goede fles wijn is een feestelijk cadeau. Als je het persoonlijk maakt helemaal. Deze fles wijn wordt nadat die door de jubilaris is opgedronken echt niet weggegooid.

KWALITEITSWIJN

Wij werken met 3 kwaliteiten wijn.
Je kunt dus kiezen of je
kwaliteitswijn, lekkere wijn of eenvoudige wijn cadeau wilt geven. We bieden rood, wit, rosé en bubbels aan.

SNEL GELEVERD

Bestel je het Jubileum Wijncadeau op werkdagen voor 12.00 uur, dan wordt het nog dezelfde werkdag verzonden. Het is dus zowel gemakkelijk te maken als snel bij jou geleverd. Al vanaf 1 fles!

jubileumwijn relatiegeschenk
Zakelijke gelegenheden

Viert jouw bedrijf een jubileum?

Ontwerp voor jouw zakelijk jubileum een wijnfles met een eigen etiket. Om weg te geven aan relaties, medewerkers of klanten. Natuurlijk is het ook superleuk om op het jubileumfeest een wijn met eigen etiket te serveren bij het diner.

Bedankt voor de fijne samenwerking

Jubileum in samenwerken

Heb je wel eens jouw klant of projectpartner laten weten hoeveel je de samenwerking op prijs stelt? Stuur een jubileum samenwerkingwijn als verrassing. Al vanaf 1 fles.

champagne met eigen etiket louis roederer
jubileum wijncadeau
Huwelijksjubileum

Al vele jaren samen

Vieren jouw ouders, familieleden, vrienden of collega’s een bijzonder jubileum? Verras ze met een jubileum wijn met eigen etiket. Al vanaf 1 fles en snel uit eigen wijnvoorraad geleverd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan