Kies voor een origineel en smaakvol Huwelijk Wijncadeau
Een persoonlijke wijn voor een huwelijk!

Of je nu zelf gaat trouwen of dat je een huwelijk wijncadeau zoekt voor een stel dat gaat trouwen. Misschien wil je de ceremoniemeester of getuigen vragen via een persoonlijke fles wijn? Of wat dacht je van een huwelijksuitnodiging op een wijnfles?

Mail ons op info@ontwerpjewijnetiket.nl of bel 06-1843968

PERSOONLIJK

Met onze wijnetiket sjablonen kun je gemakkelijk een persoonlijk huwelijk wijnetiket maken. Je kunt een eigen foto uploaden en verschillende tekstdetails personaliseren. Succes!

FEESTELIJK

Een goede fles wijn is een feestelijk cadeau. Als je het persoonlijk maakt helemaal. Deze fles wijn wordt nadat die door het bruidspaar is opgedronken echt niet weggegooid.

KWALITEITSWIJN

Wij werken met 3 kwaliteiten wijn.
Je kunt dus kiezen of je
kwaliteitswijn, lekkere wijn of eenvoudige wijn cadeau wilt geven. We bieden rood, wit, rosé en bubbels aan.

SNEL GELEVERD

Bestel je het Huwelijk Wijncadeau op werkdagen voor 12.00 uur, dan wordt het nog dezelfde werkdag verzonden. Het is dus zowel gemakkelijk te maken als snel bij jou geleverd. Al vanaf 1 fles!

huwelijk wijncadeau
Huwelijksdag wijn

Onze dag, onze wijn

Ontwerp voor jouw speciale dag ook jouw eigen wijn. Stel je eens voor hoe mooi het is als de gasten jullie wijn drinken bij het huwelijksdiner. Onze kwaliteitswijn is een uitstekende wijn die goed in de smaak valt. Ontwerp een eigen wijnetiket die helemaal aansluit op het thema of de stijl die jij hebt uitgekozen voor jouw grote dag.

Wil je mijn getuige zijn?

Vraag het met een fles wijn

Hoe origineel is het om jouw getuigen te vragen via een fles wijn. De vraag op zich is natuurlijk een geweldige verrassing. En dat je daarna meteen een fles goede wijn kunt openen om te proosten op de heugelijke gelegenheid, dat is natuurlijk extra leuk.

wil je mijn getuige zijn wijn
huwelijk wijn
Huwelijks uitnodiging op een fles wijn

Nodig de gasten uit met een goede fles wijn

Een persoonlijke fles wijn of bubbles is natuurlijk ook uitermate geschikt om als huwelijksuitnodiging te versturen of zelf te overhandigen. Als je wilt, kun je de gepersonaliseerde fles wijn inclusief wijnkistje ook aanvullen met informatie over de bruiloft, zoals een RSVP-kaart, een plattegrond van de locatie of een programma van de dag, het thema of de dresscode.

Huwelijk Wijncadeau

Verras het gelukkige paar

Verras het gelukkige paar met een eigen wijnfles. Een persoonlijk en smaakvol huwelijkscadeau. Je kunt gemakkelijk een eigen wijnetiket ontwerpen en je hebt ook nog eens keuze uit 3 kwaliteiten wijn. Al vanaf 1 fles en snel geleverd uit eigen wijnvoorraad.

huwelijk wijncadeau

Vraag een vrijblijvende offerte aan