Wijncadeaus

Huwelijk Wijncadeau

huwelijk wijncadeau

Je zult het misschien niet geloven, maar ons huwelijk wijncadeau wordt niet alleen gebruikt als geschenk voor een trouwerij of jubileum. Het wordt ook gebruikt voor diverse ‘vragen’ aangaande een huwelijk. Heb je al enig idee welke vragen dat zou kunnen zijn? We vertellen je er in deze blog meer over. Het feit dat mensen daar trouwens een fles wijn voor willen gebruiken, vinden wij natuurlijk superleuk.

Voor welke vragen denk je dat een huwelijk wijncadeau wordt gebruikt?

Op het eerste eigen wijnetiket pronkte de vraag Wil je mijn getuige zijn? Deze vraag is al een paar keer langsgekomen op een wijnetiket. Heel leuk bedacht, vonden wij. Toen volgde plots een bestelling met de vraag Mag ik met je dochter trouwen? Wow! Hoe gaaf is dat?Zo leuk bedacht, en zo jammer dat we nooit de gezichten van de ontvangers zien. Tot slot kwam ook nog de vraag der vragen Wil je met me trouwen? voorbij. Toen was het plaatje compleet. Naast vragen op een wijnetiket zijn er ook nog andere huwelijk wijncadeaus gemaakt. Zoals een foto van het bruidspaar om cadeau te geven op hun trouwdag, maar ook de trouwkaart afgebeeld op het wijnetiket om als wijncadeau aan het echtpaar en de ouders van het paar te geven.

Heb jij ook een leuke gelegenheid of vraag die je op een wijncadeau wilt zetten? We zijn benieuwd en we horen het graag van je! Wil je alvast een eigen huwelijk wijncadeau ontwerpen? Klik dan hier.

We hebben trouwens meer eigen wijnetiketten die geschikt zijn voor een huwelijk wijncadeau. Nieuwsgierig, kijk dan hier.
Terug naar lijst