Wijncadeaus

Drink Wijn Dag

eigen wijnlabel

Op 18 februari was het Nationale Drink Wijn Dag. Nu hebben wij natuurlijk geen speciale dag nodig om wijn te drinken. Wijn drinken doen we sowieso graag. Maar zo’n dag is wel een leuke aanleiding iemand uit te nodigen om samen met jou een fles wijn te drinken, met een eigen wijnlabel. En daarvoor hebben wij dit Nationale Drink Wijn Dag Wijnetiket gemaakt. Drink jij mee? is de vraag die je met het geven van deze fles wijn met een eigen wijnlabel stelt.

Wist je dat wij onze wijn met eigen wijnlabel altijd in een houten wijnkist versturen? Het maakt niet uit waar jij wilt dat we het naar toe sturen, naar jou of rechtstreeks naar degene voor wie de gepersonaliseerde wijnfles bedoeld is. Zolang het maar binnen Nederland is.

Hoe werkt het eigenlijk om een eigen wijnetiket te ontwerpen?

  1. Ga naar de pagina Ontwerp je eigen wijnetiket. Kies daar het etiket uit dat jou het meeste aanspreekt of dat het beste past bij de gelegenheid waarvoor jij een wijn met eigen etiket wilt maken. We hebben 12 verschillende designs etiketten gemaakt die jij vervolgens helemaal naar eigen wens kunt personaliseren.
  2. Nadat je het etiket hebt gekozen, kom je op de pagina van jouw gekozen wijnetiket.
  3. Kies vervolgens de kleur wijn uit en klik op Maak etiket. Daarna verschijnt het wijnetiket zoals wij het hebben klaargezet voor jou.
  4. Nu is het aan jou om het wijnetiket aan te passen op jouw gelegenheid of ontvanger. Door dubbel te klikken op de tekst kun je de tekst aanpassen. Door op afbeeldingen te klikken kun je je eigen foto toevoegen.

    Mocht je toch nog iets anders willen, wat jou zelf niet lukt? Neem dan gerust contact met ons op. Ook al kun je via onze site zelf het wijnetiket maken, we helpen onze klanten er nog steeds graag mee. We zijn tot ‘s avonds 21.00 uur bereikbaar, dus schroom niet. Je kunt ook het instructiefilmpje bekijken. Hierin leggen we ook stapsgewijs uit hoe het werkt.

Lijkt het je leuk om nu direct een eigen wijnetiket te maken? Klik dan hier.