Over ons, Zakelijk

We staan in de showroom van Makro Kerstpakketten

kerstpakketten showroom makro leeuwarden

Onze wijnflessen met een eigen wijnetiket staan in de kerstpakketten showroom van Makro Leeuwarden! Joepie, daar zijn we best trots op! We zijn benieuwd of we via Makro Leeuwarden ook aanvragen voor kerstwijnen met een eigen wijnetiket zullen ontvangen. Vol verwachting klopt ons hart…. of is dat een andere feestdag 😉

Een persoonlijke wijnfles in de kerstpakketten is natuurlijk voor zowel medewerkers als relaties een extra leuke verrassing. Je geeft namelijk naast een smaakvol vooral een origineel kerstgeschenk. Een extra aandenken aan jouw bedrijf. Omdat dit kerstgeschenk mee naar huis gaat en op een avond met veel plezier wordt opgedronken, weet je dat jouw klant of medewerker weer even aan je zal denken. Onze eigen wijnetiketten komen alleen op kwaliteitswijn dus je bent er ook zeker van dat ze ook echt zullen genieten van jouw kerstgeschenk.

Wil je nog een stapje verder gaan in het persoonlijk maken van jouw kerstgeschenk dan kun je er ook voor kiezen om zowel jouw bedrijf als die van jouw klant te laten terugkomen op het eigen wijnetiket. Of om zowel het bedrijfslogo als de foto van de medewerker samen te laten komen op het etiket. Je kunt zo ver gaan als je zelf wilt en er een echte persoonlijke wijnfles van maken! Wij denken er graag in mee.

We hopen natuurlijk dat we dit najaar veel persoonlijke kerst-wijnetiketten zullen maken. Deze zomer hebben we al een aantal zomerwijnen met een eigen wijnetiket voor bedrijven gemaakt. We zullen zien of het wijn kerstgeschenk het wijn zomergeschenk zal overtreffen.

Nieuwsgierig naar de andere zakelijke wijnetiketten die we hebben gemaakt? Klik dan hier!
Wil je ons zien bij Makro Leeuwarden, klik dan hier.