Zakelijk

Persoonlijk relatiegeschenk voor de feestdagen

Persoonlijk relatiegeschenk voor de feestdagen

Wat staat er aan het einde van dit jaar bij jouw bedrijf op het verlanglijstje? Misschien op een originele manier je waardering uitspreken naar relaties? Wat dacht je van een persoonlijk relatiegeschenk voor de feestdagen?

Of het nu gaat om een fijne samenwerking met je zakenpartner(s), nieuwe en vaste zakenrelaties, het goed functioneren van je personeel of dat je anderen binnen of buiten je organisatie een attentie wilt geven. Wat is er niet leuker om voor de feestdagen als relatiegeschenk een gepersonaliseerde fles wijn cadeau te doen met zelf gekozen etiket en eigen tekst. Persoonlijk en uniek. Ook kun je een fles wijn natuurlijk onderdeel maken van een kerstpakket. En mocht je relaties hebben die niet van wijn houden, bestel je voor die personen toch gewoon onze gepersonaliseerde fles bier of bubbels! Wij helpen graag met je wensen en ideeën voor een persoonlijk relatiegeschenk voor de feestdagen.

Ontwerp je eigen persoonlijk relatiegeschenk voor de feestdagen

Uiteraard willen wij jouw eigen wijnetiket met alle liefde ontwerpen, maar misschien vind je het zelf wel leuk om dat te doen. Op onze site kun je kiezen uit verschillende sjablonen wijnetiketten en vanuit daar deze zelf gaan ontwerpen. Mocht je gebruik willen maken van onze staffelkorting omdat je meer flessen dan 10 nodig hebt, neem dan contact met ons op. Je krijgt dan een code waarmee je de bestelprocedure kunt afronden, zonder dat je hoeft te betalen voor de wijn. Wij hebben dan wel jouw ontworpen etiket binnen gekregen en kunnen deze laten drukken en op het gewenste aantal flessen plakken. Klinkt dit allemaal heel ingewikkeld? Neem gerust contact met ons op.