Zakelijk

Prosecco etiket

prosecco met eigen etiket

Makelaarsoord uit Rosmalen en Kerkdriel mailde ons met de vraag of wij misschien ook alleen etiketten maken en drukken. Zij hebben al goede flessen prosecco waarop ze graag een eigen prosecco etiket willen plakken.

“We willen een sprankelend, fris en leuk etiket. Als jullie er een grapje in kunnen verwerken, zouden we dat wel heel leuk vinden. Dat pas wel bij ons!”

Natuurlijk ontwerpen wij ook alleen etiketten als bedrijven hun eigen wijn inkopen. Geen enkel probleem! Makelaarsoord wilde graag een eigen prosecco etiket om klanten te bedanken én om klanten te feliciteren. Dus een etiket voor de kopende partij en eentje voor de verkopende partij. Omdat Makelaarsoord twee vestigingen heeft, bestond ook de wens om de beide vestigingen hun eigen prosecco etiket te geven. Aan ons dus de taak om 4 prosecco etiketten te maken.

Makelaarsoord heeft een vrolijk logo en de eigenzinnigheid van dit makelaarskantoor is terug te vinden in het etiket: 14% alcohol, maar 100% woonplezier.

We hebben nu ons eerste prosecco etiket gemaakt en dat is toch heel anders dan een wijnetiket, gek genoeg. We beraden ons nu of we bubbles willen toevoegen aan ons wijnaanbod. Het is namelijk niet zo’n gek idee en past goed bij het huidige aanbod.

Meer wijnetiketten inspiratie? Nieuwsgierig naar Makelaaroord? Klik dan hier!