Over ons

4 nieuwe eigen wijnetiketten!

nieuwe eigen wijnetiketten

Tadaa! Murk heeft 4 nieuwe eigen wijnetiketten ontworpen! We hadden er al 4, maar we vonden ook dat onze klanten meer te kiezen moesten hebben. Dus, met gepaste trots presenteren wij dan onze 4 nieuwe eigen wijnetiketten. Hopelijk krijgen jullie nu geen keuzestress ;-).

Over smaak valt niet te twisten en iedereen houdt van een andere stijl. De één wil graag een strak en modern wijnetiket. De ander een klassiek en traditioneel etiket. In de eerste serie van 4 wijnetiketten is ook duidelijk te zien dat er het meest traditionele en het strakke wijnetiket de populairste zijn, dus daar moesten we op voortborduren. We denken dat wij met deze vier eigen wijnetiketten verschillende stijlen aanbieden.

Thema wijnetiket
Nieuw is ook het thema-wijnetiket, want het is niet voor iedereen even gemakkelijk om zomaar een paar creatieve teksten uit hun mouw te schudden. Daarom een mooi verjaardags-wijnetiket, waarbij je in principe alleen een foto en geboortedatum hoeft aan te passen. Ook andere thema’s zullen in de loop van de tijd aan de serie eigen wijnetiketten worden toegevoegd.

Maar ik wil die van mij toch net anders. Geen probleem! Neem gerust contact met ons op. We maken namelijk het eigen wijnetiket helemaal afgestemd op jouw wensen. Maar je kunt ook gerust een eigen wijnetiket kiezen en in het opmerkingenveld aangeven wat jij net anders wilt aan het betreffende wijnetiket. Je krijgt het wijnetiket namelijk altijd nog ter goedkeuring te zien voor wij het op de persoonlijke wijnfles plakken en naar jou of de ontvanger opsturen.

Maar ik wil een volledig, eigen etiket laten maken! Ook geen probleem. We zijn al een aantal keer gebeld door mensen met een heel goed idee. We werken er graag aan mee en we zijn voor veel in. Binnenkort laten we op ons inspiratieblog nog een paar hele leuke voorbeelden hiervan zien.

Nieuwsgierig naar alle andere eigen wijnetiketten? Klik dan hier!