Wijncadeaus

Een wijntje op een kleintje!

babyaankondiging op wijnfles

Groot nieuws! De aankondiging van je zwangerschap is een spannend, maar vooral ook leuk moment, want eindelijk mag je de buitenwereld laten weten dat er een kleintje in jouw of je partners buik groeit! Er zijn ontelbaar veel leuke manieren om jullie babynieuws wereldkundig te maken, maar wat dacht je van een babyaankondiging op wijnfles? Laat je creativiteit de vrije loop en kondig dit blijde nieuws op een originele en persoonlijke manier aan je familie, vrienden of bekenden aan, door middel van een gepersonaliseerde fles wijn. Met onze wijnetiket sjablonen kun je gemakkelijk een persoonlijke babyaankondiging maken. Je kunt een eigen foto uploaden en verschillende tekstdetails personaliseren. Wij werken met 3 kwaliteiten wijn. Je kunt dus kiezen of je kwaliteitswijn, lekkere wijn of eenvoudige wijn cadeau wilt geven. We bieden rood, wit, rosé en bubbels aan, ook in een alcoholvrije versie.

Babyaankondiging op wijnfles: Wij krijgen een kleintje, drinken jullie daarop een wijntje?

Hoe leuk is het om via een gepersonaliseerde fles wijn de toekomstige opa of oma, oom of tante, peter of meter of overgrootouders op de hoogte te stellen van deze unieke gebeurtenis. Of laat op het wijnetiket je baby de vraag stellen: ‘Ik ben nu nog klein, maar wil jij mijn………zijn?’. Ook kun je natuurlijk de broer of zus de aankondiging op het etiket laten doen. Welke vorm je ook kiest, de ontvanger zal zeker ontroerd zijn.

Negen maanden wachttijd?

Uiteraard hoef je bij ons niet zo lang op je bestelling te wachten. Bestel je het Babyaankondiging Wijncadeau op werkdagen voor 12.00 uur, dan wordt het nog dezelfde werkdag verzonden. Het is dus zowel gemakkelijk te maken als snel bij jou of de ontvanger geleverd. Al vanaf 1 fles!

Kies hier het etiket dat jij het mooiste vindt en ontwerp jouw eigen wijnfles!