Wijncadeaus

Afscheid met een lach, een traan en wijn

afscheid wijn

Afscheid nemen van een fijne, gewaardeerde collega is nooit leuk en vaak een emotionele gebeurtenis, maar met onze gepersonaliseerde fles wijn of bubbels, kun je er toch een feestelijk tintje aan geven. Een gepersonaliseerde fles wijn is een populair afscheidscadeau voor collega’s, omdat het een combinatie biedt van persoonlijkheid, genietmoment en sentiment. Het toont je waardering en het biedt ook een tastbaar aandenken aan de tijd die je samen hebt gewerkt. Bovendien kun je de wijn delen en er samen van genieten, wat bijdraagt ​​aan het creëren van positieve herinneringen.

Wil je je collega een boodschap meegeven?

Je kunt een mooie, lieve of grappige boodschap of het logo van jullie bedrijf laten afdrukken op het etiket om het extra speciaal te maken en uiteraard kun je de wijn een toepasselijke naam geven. We hebben vele sjablonen die je kunt gebruiken, maar een eigen ontwerp afgestemd op het type bedrijf of werk kan natuurlijk ook. We helpen je daarbij graag. Of hoe leuk is het om in het wijnkistje als verrassing een handgeschreven kaart met bedankberichten of leuke anekdotes van het team te doen? Dat zal zeker bijdragen aan een fijne herinnering.

Afscheid wijn of bedank wijn?

Vooral als je collega een waardevol lid van het team is geweest, wil je ze graag bedanken. Met een bedank wijn ligt de nadruk wat minder op het afscheid, maar toon je waardering en bedank je ze voor de fijne samenwerking en hun inzet. Dan wordt het geen doei of dag, maar is het tot ziens met een glimlach.

Met onze heerlijke wijnen, die er in 3 kwaliteiten zijn, kan je gezamenlijk proosten en zorgen dat het een positieve afsluiting wordt voor iedereen.

Er is keuze uit rood, wit, rosé en bubbels. Liever bier?  Ook hiervoor kun je een persoonlijk etiket maken en wordt, net als de wijn, geleverd in een houten geschenkkist.

Proost!

Kies hier het etiket dat jij het mooiste vindt en ontwerp jouw eigen wijnfles!