Zakelijk

Bier en wijn relatiegeschenk

bier en wijn relatiegeschenk met eigen logo

Als relatiegeschenk is zowel een bierfles met eigen etiket als een wijnfles een mooi cadeau. Voor IdFrm maakten wij een bier en wijn relatiegeschenk. Een Bière de Lumière en Vin de Lumière. De ene klant drinkt nu eenmaal liever een biertje en de ander een wijntje. Nu kunnen ze kiezen. Houden ze van zowel bier als wijn, dan krijgen ze misschien wel van elk een fles.

Zoek je voor deze kerstperiode een persoonlijk relatiegeschenk wat altijd goed in de smaak valt? Kies dan voor een bier en wijn relatiegeschenk. Onze bier is een heerlijke Grutte Pier Blond Bier. Wil je meer weten over Grutte Pier? De Grutte Pier Sterk Blond is een krachtig bier, net als Grutte Pier. Het heeft een volle moutige en fruitige smaak. De zoet-bittere afdronk zorgt voor de hoge doordrinkbaarheid. Dan is het maar goed dat je een grote fles Grutte Pier Blond cadeau geeft! We hebben de Grutte Pier Blond geproefd en goedgekeurd. Lekker fris vonden wij! Het alcoholpercentage is 7,5%. 

Ben jij er al uit en wil je een origineel bier en wijn relatiegeschenk met eigen logo? Dat kan op twee manieren gerealiseerd worden. De eerste manier is om zelf een mooi etiket te ontwerpen op onze site. Je kunt het logo uploaden en als afbeelding in een van de wijnetiket-sjablonen plaatsen. Je kunt ook het logo naar ons mailen met daarbij de tekst of boodschap die je er graag op wilt hebben en een bijpassende foto. Dan maken wij daar een mooi, eigen bier en wijnetiket van voor jouw bedrijf. Naast meedenken en ontwerpen, bieden we onze zakelijke klanten ook speciale tarieven. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het ontwerpen van een eigen wijnetiket.

Origineel relatiegeschenk een eigen bier en wijnfles?

Bekijk hier onze zakelijke voordelen.