Zakelijk

Champagne!

champagne met eigen etiket roederer

Of we ook echte champagne met eigen etiket kunnen leveren, was de vraag. Nou, dat hebben we niet op voorraad, maar we kunnen dat natuurlijk wel razendsnel regelen. Echte champagne met eigen etiket is natuurlijk een geweldig luxe relatiegeschenk. Dan heb je écht wat te vieren!

Wat is het een plaatje die Louis Roederer champagneflessen, vind je niet? Het was ook een prachtige opdracht om uit te voeren.

Champagne is mooi om een jubileum mee te vieren, maar het is natuurlijk ook heel leuk om een nieuwe opdracht mee te vieren, of om een klant te bedanken voor een mooie opdracht. Wist je dat wij heel flexibel zijn in verschillende wijnen met hetzelfde of ieder een ander etiket? Je kunt kiezen uit verschillende kwaliteiten en kleuren wijn en zelfs bier met een eigen logo of persoonlijk etiket. De etiketten passen we daar dan ook op aan. Zo vermelden we rouge op het etiket voor een rode wijn en blanc op die van een witte. Wil je jouw relaties en/of medewerkers hiermee verrassen, dan kun je het afstemmen op ieders voorkeur met toch een persoonlijk etiket. Het maakt ons namelijk niet uit wat je bestelt, want er is geen minimale afname.

Wil je een extra persoonlijk tintje geven aan jouw relatiegeschenk? Naast een persoonlijk wijnetiket kunnen we ook het wijnkistje graveren met een persoonlijke tekst of logo. Hier kun je ook zoveel leuke dingen mee doen, bijvoorbeeld een grappige tekst of een leuke afbeelding.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We vertellen je graag alle mogelijkheden.

champagne met eigen etiket louis roederer