Zakelijk

Nieuw! Bier met eigen etiket

Bier met eigen etiket

Ja, bierliefhebbers opgelet, want bier met eigen etiket kan nu ook! Wil je wel graag een gepersonaliseerd etiket ontwerpen, maar houdt de ontvanger niet van wijn? Kies dan voor een heerlijk blond biertje van Grutte Pier. Je krijgt dan een persoonlijke bierfles van 750ml Grutte Pier bier.

Ook een biertje met eigen etiket kan al per 1 fles. Wil je er veel meer, dan kan dat natuurlijk altijd. Zakelijke klanten genieten dezelfde voordelen bij bier als bij wijn. We kunnen in grote oplage leveren en dan krijg je natuurlijk kwantumkorting. Wil jij liever bier met logo of persoonlijk etiket om jouw relaties en/of medewerkers dit jaar mee te verrassen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wil jij liever bier? Ontwerp dan hier je eigen bieretiket.

We hebben alvast twee bieretiketten ontworpen als sjabloon die jij helemaal kunt personaliseren. Wil je liever een ander design persoonlijk bieretiket? Je kunt uiteraard ook alle wijnetiketten aanpassen en persoonlijk maken als bieretiket. Tijdens het ontwerpen van de wijnetiketten is er ook de mogelijk om te kiezen voor bier.

liever bier met eigen etiket

Over Grutte Pier Blond Bier

De Grutte Pier Sterk Blond is een krachtig bier, net als Grutte Pier. Het heeft een volle moutige en fruitige smaak. De zoet-bittere afdronk zorgt voor de hoge doordrinkbaarheid. Dan is het maar goed dat je een grote fles Grutte Pier Blond cadeau geeft! We hebben de Grutte Pier Blond geproefd en goedgekeurd. Lekker fris vonden wij! Het alcoholpercentage is 7,5%.