Zakelijk

Bungalow-wijn

Bungalow-wijn

Met een gepersonaliseerde bungalow-wijn wordt jouw weekendje weg pas echt een feestje. Afgelopen week dronken we de vakantiewijn, die van campingwijn naar bungalowwijn is getransformeerd, op het Molekatenpark De Leemkule.

Met deze twee acties hopen we de recreatieondernemer te overtuigen van hoe verrassend een eigen bungalow-wijn kan zijn. We zijn op zoek naar een recreatieonderneming of toerischte ondernemer die zijn gasten wil verwelkomen met een gepersonaliseerde vakantiewijn. We maken graag een persoonlijk wijnetiket voor jullie.

Ik heb nu al een paar keer mogen meemaken dat ik een fles wijn aantrof in een bungalow of in een hotelkamer. Laatst nog in Nice, in het Blue Radisson hotel. Als je dan een fles rosé krijgt aangeboden die je vervolgens op het balkon kan opdrinken met uitzicht op de Middellandse Zee? Nou dat doet wel wat met jouw vakantiegevoel. Eerlijk gezegd was het een zakenreis, maar het is zo’n leuke verrassing en je creëert hiermee echt even een extra genietmomentje voor de gast.

Bekijk hier de voordelen voor zakelijke klanten. Graag lichten we in deze blog het voordeel persoonlijke bezorging uit. Wij vinden het belangrijk dat alles heel en netjes bij onze zakelijke klanten binnenkomt. Deze flessen worden vaak besteld zonder kistje. Daarom hebben wij besloten dat wij deze persoonlijk bezorgen bij onze klanten. En vanaf 100 flessen bezorgen we het naast persoonlijk ook nog eens gratis! Weet je als zakelijke klant zeker dat het op tijd en heelhuids aankomt!