Wijncadeaus

Voor Vaderdag: Papa’s wijn

vaderdag

Dit jaar hebben we Papa’s wijn als vaderdagcadeau. Heb jij nog geen cadeau voor Vaderdag? Geen probleem, want als je voor 12.00 uur besteld wordt het diezelfde (werk)dag nog verzonden. En ook nog eens gratis. We hebben namelijk een gratis verzending.

Een wijncadeau valt altijd goed in de smaak, het is toch een heerlijk cadeau? Waar houdt de betreffende vader het meest van? Een witte wijn, rosé of rood? Ze zijn alle drie kwaliteitswijnen. Jij mag kiezen op welke kleur wijn wij jouw persoonlijke Vaderdagetiket plakken. Een eigen wijn is een bijzonder, persoonlijk cadeau om aan jouw vader, bonusvader, opa of pake te geven.

Hoe werkt het ontwerpen van een eigen vaderdag wijnetiket?
Ga naar de pagina Ontwerp je eigen wijnetiket. Kies daar het etiket uit dat jou het meeste aanspreekt, of dat het beste past bij jouw vader past. Je komt nu op de pagina van jouw gekozen wijnetiket. Vervolgens kies je de kleur wijn uit die jouw vader het lekkerste vindt en je klikt op Maak eigen etiket. Vervolgens verschijnt het wijnetiket zoals wij het hebben klaargezet voor jou. Nu is het aan jou om het wijnetiket aan te passen op jouw vader, bonusvader, opa of pake. Door dubbel te klikken op de tekst kun je de tekst aanpassen. Door op afbeeldingen te klikken kun je je eigen foto toevoegen. Mocht je toch nog iets anders willen, wat jou zelf niet lukt? Neem dan gerust contact met ons op. Ook al kun je via onze site zelf het wijnetiket maken, we helpen onze klanten er nog steeds graag mee. We zijn tot ‘s avonds 21.00 uur bereikbaar, dus schroom niet.

Lukt het niet?
Mocht het zelf ontwerpen van een vaderdag wijnetiket niet helemaal lukken, dan vind je op onze site ook een instructiefilm. Hierin leggen we jou stap voor stap uit hoe je zelf een wijnetiket maakt. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan ons inspiratieblog voor een verscheidenheid aan voorbeelden van zelfgemaakte wijnetiketten.

Wil jij een vaderdag wijnetiket ontwerpen?

We hebben drie wijnetiketten die daarvoor uitermate geschikt zijn;

Klassiek etiket
Foto etiket
Liefdes etiket