Over ons

Onze eerste online bestelling!

over ons ontwerp je wijn etiket

Na twee jaar rondlopen met een idee. Na 3 maanden werken aan de website. En dan na 1 week online is daar al onze eerste bestelling voor een wijnfles met een persoonlijk etiket! Stiekempjes niet onze eerste bestelling want dat waren natuurlijk die van onze beide moeders. En hoe leuk wij hun enthousiasme ook vinden, wij zijn natuurlijk het meest blij met de eerste bestelling van een onbekende. Want dat betekent dat mensen onze site voor persoonlijke wijnetiketten begrijpen en vertrouwen. Een mooi moment waar we een wijntje op gedronken hebben.

De eerste wijnfles met een persoonlijk etiket was een rode wijn met het etiket Grande. Het is leuk om te zien hoe de klant zijn eigen wijnetiket zo persoonlijk mogelijk maakt. Maar het is ook zo leuk om mee te werken aan een persoonlijk wijncadeau. De fles met het eigen etiket mooi in te pakken in een houten kistje en dan te versturen naar de besteller of de ontvanger. Jammer dat we niet kunnen zien hoe de reacties zijn.

Eerste online bestelling? De afgelopen jaren hebben we al meer persoonlijke wijnetiketten gemaakt. Voor bedrijven, voor vrienden, voor familie, voor familie van familie. Twee jaar geleden kwam het idee om dit in een webshop aan te bieden. Om dit persoonlijke cadeau mogelijk te maken voor iedereen die van een goede fles wijn houdt of graag een goede fles wijn geeft. Maar ook voor iedereen die houdt van persoonlijke cadeaus.

Hoe maak je je eigen wijnetiket nou echt persoonlijk? Een wijnfles met eigen etiket maak je meteen persoonlijk door een leuke foto er op te plaatsen. Je kunt daarnaast nog zoveel leuke tekstdetails toevoegen. Zoals de naam van het wijnhuis en de naam van de wijn. Je kunt eigen data, woonplaats, postcode doorgeven. Je hebt tot wel 9 mogelijkheden op het etiket om zelf in te vullen. Kijk maar eens op deze pagina voor meer inspiratie.

Origineel is het cadeau zeker, maar ook nog smaakvol. Hoe je dat weet? Omdat wij ze zelf hebben geproefd natuurlijk en erg lekker vinden. We hebben de wijn als eerst geproefd tijdens een high wine. Daar kwamen tijdens de gerechten alle drie kleuren voorbij. Heerlijk! Maar ook op Vivino krijgen de wijnen van Domaine de Marotte bijna 4 sterren als beoordeling van honderden mensen.