Wijncadeaus, Zakelijk

Voor elke feestdag een eigen wijn

Feest wijnetiket voor alle feestelijke gelegenheden

Wat is jouw favoriete feestdag? Sinterklaas, Kerst of Oud&Nieuw? Wij hebben voor elke feestdag een mooi eigen feest wijnetiket ontworpen.

Nu de feestdagen voorbij zijn, hebben we de decemberwijnen op onze website vervangen voor een ander eigen wijnetiket. Het eindejaarsetiket vonden we zo mooi dat we daar een feest wijnetiket van hebben gemaakt. Het feest wijnetiket kun je natuurlijk net zo goed voor andere feestelijke gelegenheden gebruiken. Voor een trouwerijen, een jubileum of een bedrijfsfeest.

Lijkt het jou leuk om wijn met een eigen etiket te maken? Ga naar de pagina Ontwerp je eigen wijnetiket. Kies daar het etiket uit dat jou het meeste aanspreekt, of dat het beste past bij de gelegenheid waarvoor jij een wijn met eigen etiket wilt maken. Je komt nu op de pagina van jouw gekozen wijnetiket. Kies vervolgens de kleur wijn uit en klik op Maak eigen etiket. Vervolgens verschijnt het wijnetiket zoals wij het hebben klaargezet voor jou. Nu is het aan jou om het wijnetiket aan te passen op jouw gelegenheid of ontvanger. Door dubbel te klikken op de tekst kun je de tekst aanpassen. Door op afbeeldingen te klikken kun je je eigen foto toevoegen. Mocht je toch nog iets anders willen, wat jou zelf niet lukt? Neem dan gerust contact met ons op. Ook al kun je via onze site zelf het wijnetiket maken, we helpen onze klanten er nog steeds graag mee. We zijn tot ‘s avonds 22.00 uur bereikbaar, dus schroom niet.

Een feest wijnetiket met eigen etiket is natuurlijk ook leuk om als feestelijk bedrijfsgeschenk te geven. Voor zowel relaties als voor medewerkers is dit een verrassend en persoonlijk wijncadeau. We bieden onze zakelijke klanten een aantal extra voordelen. Klik hier om deze te ontdekken.

Lijkt het je leuk om een eigen wijnetiket te maken? Klik dan hier.