Wijncadeaus, Zakelijk

Kerstwijn met eigen etiket

kerstwijn met eigen etiket

Speciaal voor Kerst hebben wij een kerstwijn met eigen etiket ontworpen. Wat vinden jullie ervan? Zie je het al voor je hoe jouw familielid deze uitpakt? En misschien dat je het ook samen opdrinkt met de familie.

We hebben veel positieve reacties gehad op het kerst wijnetiket. Nu de kerstdagen voorbij zijn, hebben we het kerstwijnetiket vervangen voor een ander eigen wijnetiket. Lijkt het jou leuk om een eigen wijnetiket te maken? Ga naar de pagina Ontwerp je eigen wijnetiket. Kies daar het etiket uit dat jou het meeste aanspreekt, of dat het beste past bij de gelegenheid waarvoor jij een wijn met eigen etiket wilt maken. Je komt nu op de pagina van jouw gekozen wijnetiket. Kies vervolgens de kleur wijn uit en klik op Maak eigen etiket. Vervolgens verschijnt het wijnetiket zoals wij het hebben klaargezet voor jou. Nu is het aan jou om het wijnetiket te personaliseren. Door dubbel te klikken op de tekst kun je de tekst aanpassen. Door op afbeeldingen te klikken kun je je eigen foto toevoegen. Mocht je toch nog iets anders willen, wat jou zelf niet lukt? Neem dan gerust contact met ons op. Ook al kun je via onze site zelf het wijnetiket maken, we helpen onze klanten er nog steeds graag mee. We zijn tot ‘s avonds 22.00 uur bereikbaar, dus schroom niet.

Een kerstwijn met eigen etiket is ook leuk om als bedrijfsgeschenk te geven. Voor zowel relaties als voor medewerkers is dit een verrassend en persoonlijk wijncadeau. We bieden onze zakelijke klanten een aantal extra voordelen. Klik hier om deze te ontdekken.

Lijkt het je leuk om een eigen wijnetiket te maken? Klik dan hier.