Over ons

Tadaa! Ons nieuwe kantoor

goede wijn met een persoonlijk etiket

Vanaf nu maken wij het wijncadeau Goede wijn met een persoonlijk wijnetiket te midden van de Friese weilanden. We zijn superblij dat we in Oentsjerk zo’n mooie kantoorruimte hebben gevonden. De dozen wijn stonden onderhand namelijk overal opgestapeld. En weet je wat zo mooi is, we hebben hier een prachtig uitzicht, veel groen en boerderijgeuren en -geluiden. Dat is pas inspirerend!

Zie je onze rolbanner links op de foto? Daar hopen we in 2022 mee op de Bedrijven Contactdagen te staan om zo onze Goede wijn met een persoonlijk wijnetiket bij bedrijven onder de aandacht te brengen. Want naast alle leuke one-off wijnflessen die we voor particuliere klanten maken, vinden we het natuurlijk ook superleuk om voor bedrijven persoonlijke wijnflessen te ontwerpen.

We hebben al voor verschillende bedrijven persoonlijke wijnflessen mogen ontwerpen. Zo hebben we voor de VPRO al 2x een eigen wijn verzorgd, maar ook voor PyraSied Xtreme Acrylic en EgonZehnder hebben we persoonlijke wijnflessen gemaakt. Voor Makerlaarsoord zelfs eigen prosecco-etiketten. Nieuwsgierig hoe die persoonlijke wijnetiketten zijn geworden? Klik dan hier!

Ook bedrijven hebben te maken met verschillende gelegenheden waarvoor een persoonlijke wijnfles een origineel en smaakvol cadeau is. Denk aan een medewerker die jarig is, met pensioen gaat, een dienstjaren- jubileum viert of na jaren trouwe inzet het bedrijf verlaat.

De komende maanden hopen we vooral kerst wijngeschenken te maken voor bedrijven. Wil jij dat we een ontwerp maken van een wijnetiket speciaal voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.