Wijncadeaus

Jarige Jet

thema wijnetiketten

Een eigen wijnetiket voor de Jarige Jet! Dat rijmt, ha, maar o wat is het leuk om zo’n fles wijn op je verjaardag te krijgen. Deze jarige kreeg de fles van haar vriendinnen, waar naar wordt verwezen op het wijnetiket. Dit eigen wijnetiket inspireerde ons tot de volgende gedachte: thema wijnetiketten! Eigenlijk hebben we dat ook al gedaan met het Vaderdag wijnetiket en Moederdag wijnetiket.

Omdat niet iedereen het even makkelijk vindt een eigen wijnetiket te maken, willen we onze klanten helpen door thema wijnetiketten te maken. De verjaardagswijn is zo’n thema wijnetiket. Hierbij hoef je alleen de foto van de jarige te uploaden en je ziet heel duidelijk welke tekstdetails je kunt invullen omtrent een verjaardag. Naast de verjaardagswijn, ontwerpen wij nu de Sinterklaaswijn en de Kerstwijn. Uiteraard kun je met deze thema wijnetiketten nog steeds ook jouw eigen creativiteit gebruiken om deze nog grappiger of persoonlijker te maken.

Er zijn natuurlijk nog veel meer thema wijnetiketten mogelijk, denk aan verhuizen, pensioen, trouwen. We hebben ze allemaal al eens voor iemand gemaakt, maar altijd samengesteld en ontworpen door de klant. We mogen deze niet altijd laten zien op onze website. Wij maken natuurlijk persoonlijke cadeaus en onze klanten kunnen en willen niet altijd voor een ander beslissen of dit wel of niet online of op social media getoond mag worden. Reden te meer voor ons om de komende maanden aan de slag te gaan met thema wijnetiketten. Heb je suggesties? We horen het graag!

Nieuwsgierig naar meer leuke wijnflessen met eigen wijnetiket? Klik dan hier!