Wijncadeaus

Historische Wijn

historische wijn

Iedereen kan een wijnetiket personaliseren. Dat zien wij elke dag terug in de bestellingen. Zo ook dit persoonlijke, haast historische wijnetiket met prachtige oude foto’s. Zo maakt iedereen gemakkelijk en snel een uniek wijncadeau. Voor een groot scala aan gelegenheden ook. Je kunt het zo gek niet bedenken wat wij allemaal voorbij hebben zien komen. Het ene persoonlijke wijnetiket is nog leuker dan het andere. We zijn altijd weer trots op wat onze klanten er voor bijzonder ontwerp van maken. Wij weten dat het personaliseren van wijnetiketten niet voor iedereen even simpel is, daarom kun je ons altijd bellen, een mailtje of appje sturen. Wij maken graag net zo’n mooie historische wijn voor jou.

Welke voorbereidingen kun je treffen voor het maken van een eigen wijnetiket of een historisch wijncadeau? Begin met het zoeken van een of twee mooie foto’s. Het liefst een mooie, zwart/wit foto. Ook een mooie foto in sepia kleur staat mooi. Vervolgens kun je nadenken over de leuke tekstdetails. Zo kun je de naam van de wijn personaliseren. Je kunt ook de geboortedatum en geboorteplaats er in verwerken. En wat dacht je van de naam van de familie of de naam van de kinderen die het wijncadeau geven. Kortom, je kunt het wijnetiket zo persoonlijk maken als dat je zelf wil.

Op onze website kies je eerst het etiketsjabloon uit dat jou het meeste aanspreekt. Daarna kies je de kleur wijn uit waarop je het etiket wilt hebben. Vervolgens kun je jouw foto uploaden en het etiket helemaal persoonlijk maken op jouw gelegenheid, ontvanger of cadeau. Wij zorgen ervoor dat jouw ontworpen, eigen wijnetiket op die kleur wijn wordt geplakt en in een mooie, houten wijnkist wordt opgestuurd. Lukt het niet? Je kunt ons altijd bellen of een mailtje of appje sturen. We helpen je er graag bij. Echt doen hoor!