Wijncadeaus

Nieuw: Bubbels!

Bubbeltjes Wijncadeau

We heten u van harte welkom in ons assortiment: het Bubbeltjes Wijncadeau! Vanaf vandaag is het mogelijk om jouw persoonlijke wijnetiket ook op een fles mousserende, droge witte wijn te bestellen.

Waarom Bubbels?

Omdat nu eenmaal sommige gelegenheden om bubbels vragen. Omdat je soms een kurk wilt laten knallen. Een persoonlijke kurk is wat lastig, maar een persoonlijk wijnetiket op een fles waarvan je een kurk kunt laten knallen is toch net zo leuk? Dan krijg je een Bubbeltjes Wijncadeau! Bij alle etiketten kun je nu kiezen voor rood, rosé, wit en BUBBELS!

De bubbels die wij aanbieden is niet van Domaine de Marotte, maar het is wel een lekkere mousserende, droge wijn. We hebben deze fles zelf beoordeeld en geselecteerd. De wijn bevat 8,5% alcohol. Het is niet biologisch en vegan, maar zodra wij merken dat er voldoende vraag is naar bubbels, dan kunnen we de stap zetten om hiervoor de bubbels van Domaine de Marotte te bestellen. Mocht je voor een speciale gelegenheid een groter aantal flessen bubbels zoeken, en toch de voorkeur hebben voor biologisch en vegan, neem dan contact met ons op. Dan kunnen we altijd voor je uitzoeken wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben deze bubbeltjes ook al gemixt in een Aperol Spritz, daar is het ook heerlijk voor!

Wil je alvast een eigen Bubbeltjes wijncadeau ontwerpen? Klik dan hier en kies eerst het etiket uit dat jou het meeste aanspreekt. Daarna kun je kiezen voor bubbles. Succes!