Wijncadeaus

Op een huwelijk wijn zeggen wij volmondig: JA!

huwelijk wijn

Met onze wijnetiket sjablonen kun je gemakkelijk een huwelijk wijn met persoonlijk etiket maken, een eigen foto uploaden en verschillende tekstdetails personaliseren. Een fles wijn met de namen van het bruidspaar en de trouwdatum op het etiket gedrukt, kan een blijvende herinnering zijn aan hun huwelijksdag en zal een genietmoment voor het paar zijn wanneer ze de wijn drinken.

Wij werken met 3 kwaliteiten wijn. Je kunt dus kiezen of je kwaliteitswijn, lekkere wijn of eenvoudige wijn cadeau wilt geven. We bieden rood, wit, rosé en bubbels aan. Je kunt daardoor rekening houden met de smaakvoorkeuren van het bruidspaar en de stijl van hun bruiloft. Ongeacht welke optie je kiest, het persoonlijke aspect van het cadeau zal zeker gewaardeerd worden en hen helpen de speciale dag te herinneren. Een gepersonaliseerde fles huwelijk wijn is een uniek huwelijkscadeau dat een persoonlijke touch toevoegt aan de viering. Het laat zien dat je de moeite hebt genomen om iets te vinden dat echt bij hen past. Kortom, gepersonaliseerde wijn als huwelijkscadeau combineert elegantie, persoonlijkheid en praktisch nut, waardoor het een geliefd geschenk is voor vele paren.

Wat dacht je van een huwelijk wijnuitnodiging?

Maar een gepersonaliseerde fles wijn of bubbles is natuurlijk ook uitermate geschikt om als huwelijksuitnodiging te versturen of zelf te overhandigen, afhankelijk van je voorkeur en budget. Als je wilt, kun je de gepersonaliseerde fles wijn inclusief wijnkistje ook aanvullen met informatie over de bruiloft, zoals een RSVP-kaart, een plattegrond van de locatie of een programma van de dag, het thema of de dresscode.

Het is een origineel en uniek idee dat zeker indruk zal maken op de genodigden en het geeft ook een voorproefje van wat de gasten kunnen verwachten op de grote dag. Het zal zeker de opwinding en anticipatie voor de bruiloft vergroten!

Wil je onze ceremoniemeester zijn-wijn

Ook is het een leuk idee om je getuigen of je ceremoniemeester op een originele en persoonlijke manier te vragen. All you need is love and wine, wil jij onze getuige/ceremoniemeester zijn?

Kies hier het etiket dat jij het mooiste vindt en ontwerp jouw eigen wijnfles