Wijncadeaus

Moederdag wijn

moederdag wijn

Dit jaar kregen maar liefst 8 moeders een Moederdag wijn met een eigen etiket. Wat een heerlijk cadeau voor een moeder. Je krijgt een lekker wijntje met daarop een persoonlijk etiket met daarop een foto van jouw kinderen. De fles zal vast zomaar leeg zijn, maar die gaat vaak niet naar de glasbak. Door het eigengemaakte etiket wordt de fles zo persoonlijk en waardevol dat je die niet zomaar weggooit.

Het is trouwens ook een net zo leuk idee voor Vaderdag. Binnenkort komen we met een speciale, tijdelijke, Vaderdag wijn. Lust jouw vader, man of vriend nou net geen wijn, geen probleem! We maken plakken het persoonlijke wijnetiket net zo lief op een grote fles Trappist bier.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je nu een mooi persoonlijk etiket maken, ga dan direct aan de slag! Klik hier om uit de 8 etiketten te kiezen

Van de 8 Moederdag wijn met eigen etiketten mogen we er 2 op onze website laten zien. En dat doen we dan ook met gepaste trots! Want we vinden het bij elke bestelling weer superleuk om te zien wat mensen voor creatiefs en persoonlijks hebben bedacht.

Je ziet op de voorbeelden hoe leuk je een wijnetiket met foto en tekstdetails kunt maken. Iedereen geeft er zijn eigen invulling aan. Bij het ene wijnetiket is de naam van de wijn de naam van de moeder. Bij de andere is de naam van de wijn de naam van de kinderen geworden. Zowel een kleurenfoto als een zwart/wit foto staat goed op het wijnetiket. En of de wijn nou is gecontroleerd in de straatnaam of in de plaatsnaam, beide kan. En voor de betreffende moeder maken tekstdetails als deze het wijncadeau een persoonlijk cadeau.