Wijncadeaus

Voor 32 man en toch persoonlijk

een groepskado toch persoonlijk

De straatvereniging Jan de Wittstraat geeft haar bewoners elk jaar met kerst een kerstattentie. Hoe kun je een groepscadeau toch persoonlijk maken? Met een goede fles rode wijn met een eigen etiket! Voor deze straatvereniging maakten we een eigen wijnetiket met daarop een illustratie van het type woning dat in die straat staat. Want wat hebben de bewoners van deze 32 woningen gemeenschappelijk wat toch ook heel persoonlijk is? Precies, het huis waar ze in wonen! De bewoners kregen dus een fles rode wijn met een wijnetiket van hun eigen huis.

Hoe maak je een groepscadeau toch persoonlijk?
1. Ga op zoek naar de gemene deler. Wat heeft de groep gemeenschappelijk dat toch ook persoonlijk is?
2. Maak een gemeenschappelijk wijnetiket maar voeg voor iedereen een eigen foto toe. Zo verbind je het gemeenschappelijke (vereniging of een bedrijf) met het individu.
3. Naast een eigen etiket kun je ook kiezen voor persoonlijke voorkeur in drankjes. De een krijgt een witte wijn met het etiket, de ander een rode. Je kunt naast wijn ook altijd nog kiezen voor alcoholvrije wijn, Trappist bier of een sapje in een fles.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je nu een mooi persoonlijk etiket maken, ga dan direct aan de slag! Klik hier om uit de 8 etiketten te kiezen