Zakelijk

Origineel toch?

origineel relatiegeschenk met eigen logo

Dit is toch een super origineel relatiegeschenk met eigen logo? Koop je een nieuwe auto bij Autogarage Fennema dan krijg je een fles wijn cadeau. Maar wel thuis opdrinken, hè?

We hebben onderhand al meerdere, originele relatiegeschenken gemaakt. Altijd afgestemd op de klant. Zoals een licht wijntje voor IDFRM, specialist in het verzorgen van duurzame verlichting op maat. Prachtige eigen wijnetiketten voor Makelaarsoord om hun klant te feliciteren met de aan- of verkoop van een woning. Een zomerwijntje voor EgonZehnder. Een bedank-wijntje voor de VPRO. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar een goede fles wijn met een origineel relatiegeschenk met eigen logo is altijd een goed idee! Inspiratie nodig? Kijk hier voor meer voorbeelden.

Ben jij er al uit en wil je een origineel relatiegeschenk met eigen logo? Dat kan op twee manieren gerealiseerd worden. De eerste manier is om zelf een mooi wijnetiket te ontwerpen op onze site. Je kunt het logo uploaden en als afbeelding in een van de wijnetiket-sjablonen plaatsen. Je kunt ook het logo naar ons mailen met daarbij de tekst of boodschap die je er graag op wilt hebben en een bijpassende foto. Dan maken wij daar een mooi, eigen wijnetiket van voor jouw bedrijf. Naast meedenken en ontwerpen, bieden we onze zakelijke klanten ook speciale tarieven. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het ontwerpen van een eigen wijnetiket. Eerst zelf even oriënteren wat de mogelijkheden zijn als zakelijke klant? Kijk dan alvast op onze pagina Zakelijk.