Wijncadeaus

Al vanaf één fles, maar meer mag ook!

Al vanaf 1 fles

Ja, bij ons kun je al vanaf 1 fles een persoonlijk wijnetiket bestellen, maar meer mag natuurlijk altijd.

En dat gebeurt ook geregeld. Misschien wel leuk om eens op een rijtje te zetten, wanneer er een persoonlijk wijnetiket wordt ontworpen voor één fles en wanneer er juist meerdere wijnflessen met eigen wijnetiket worden besteld.

 1. Verjaardag wijnetiket
  Dit is altijd per 1 fles. Dat is natuurlijk niet erg verrassend, maar wel leuk dat het kan!
 2. Geboorte aankondiging wijnetiket
  Dit is vaak per 2 flessen, wij denken voor beide aanstaande grootouders een fles. Dit vinden we trouwens echt zo’n leuk idee om aan te kondigen dat je een baby verwacht. Elke keer als we deze bestelling binnen krijgen, maakt ons hart een vreugdedansje!
 3. Huwelijk wijnetiket
  Huwelijk wijn met een persoonlijk etiket wordt per fles besteld als het een cadeau is voor het bruidspaar. Als het een eigen wijnetiket betreft voor de aanstaande getuigen, dan gaat het vaak per twee. En in het geval van een bedank wijn voor het voltallige bruidspersoneel dan gaat het per 4 tot 6 flessen.
 4. Bedankt wijnetiket
  Bedankt wijn is bijna altijd per 1 fles. Voor een persoonlijk dankjewel worden toch hele originele wijnetiketten ontworpen. We lachen ons soms slap als we zien wat mensen bedenken, heerlijk!
 5. Relatiegeschenk wijn
  Ja, de relatiegeschenken wijn met een eigen logo of foto van het bedrijf komt ook veel voor. Met name rond de zomerperiode en in de decembermaand natuurlijk. Deze eigen wijnetiketten op een kwaliteitswijn worden altijd besteld in grotere aantallen, variërend van 10 – 100 flessen wijn.


Geïnspireerd geraakt? Ontwerp hier jouw eigen wijnetiket.