Wijncadeaus

Persoonlijk verjaardagsgeschenk

persoonlijk verjaardagsgeschenk

Leeftijd is als wijn, hoe ouder ……. Daarom vinden wij wijn zo geschikt voor een persoonlijk verjaardagsgeschenk.

Het vieren van een verjaardag vraagt om een bijzonder geschenk, een persoonlijk verjaardagsgeschenk. Wordt er bijvoorbeeld iemand 40, 50 of 65 of bereikt iemand een andere memorabele leeftijd, dan is een gepersonaliseerde fles wijn met een etiket met je leukste foto en eigen tekst een origineel cadeau. En als de jarige geen wijnliefhebber is, kies je gewoon voor onze gepersonaliseerde fles bier of bubbels. Dat valt vast bij de jarige in de smaak.

Of ben je jarig, geef je een feestje en zoek je een leuk cadeautje als herinnering voor de genodigden? Waarom niet een gepersonaliseerde fles wijn, bier of bubbels. Je kunt kiezen uit verschillende sjablonen etiketten en je eigen persoonlijke tekst en/of foto erop zetten.

Buiten het kiezen voor onze sjablonen wijnetiket kan je natuurlijk ook je eigen etiket ontwerpen, mocht je je creatief uit willen leven. Wij helpen graag met je wensen en ideeën voor een persoonlijk verjaardagsgeschenk. Neem gerust contact met ons op. Maar heb je allemaal inspiratie? Start dan hier met het ontwerpen van jouw verjaardagsgeschenk.

Kies dus voor een wijnfles met een persoonlijk wijnetiket en maak momenten speciaal. Maak van het delen van een fles wijn een feest van creativiteit en verbondenheid. Laat elke slok een verhaal vertellen en laat het wijnetiket een bewijs zijn van de schoonheid van persoonlijke expressie. Proost op een goed geleefd leven en een wijncollectie die net zo uniek is als jij!