Wijncadeaus

Wijn bier of bubbels, de keuze is reuze!

wijn bier en bubbels

‘Wijnen, wijnen, wijnen’… We kennen die uitspraak bijna allemaal, maar wist je dat je bij ons niet alleen gepersonaliseerde flessen wijn kan bestellen? Ook voor een fles bier of bubbels kun je een persoonlijk etiket maken. En mocht de ontvanger geen alcohol drinken, dan is het zelfs mogelijk alcoholvrije wijn of bubbels te bestellen. Zo is er voor ieder wat wils. Wij hebben in ons assortiment zes heerlijke Franse wijnen en drie Spaanse wijnen, een verfrissend blond schuimend biertje en een mousserende wijn met feestelijke afdronk. We horen je denken: ‘Wat goed!’

Dus zoek je een origineel en persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, pensioen, huwelijk, babyshower, verhuizing, opening of een ander bijzonder moment, wij helpen je graag. Door middel van je eigen foto, illustratie of logo maak je dit persoonlijke cadeau voor een bijzondere gebeurtenis nóg specialer.

Wijn, bier en bubbels

We associëren wijn, bier en vooral bubbels met feestelijke aangelegenheden, maar het kan ook een speciale manier zijn om iemand te bedanken of sterkte te wensen. Of iemand te laten weten hoeveel diegene voor je betekent. Ook je excuses aanbieden heeft waarschijnlijk meer impact met een persoonlijk, uniek cadeau.
En heb je Valentijnsdag net even gemist, met een gepersonaliseerde fles met ‘I love you’ erop kun je natuurlijk op een ludieke manier elke dag van het jaar iemand verrassen.

Zo zijn er legio gelegenheden en aanleidingen. Je kan er zelf vast ook nog wel een aantal bedenken. We horen het graag en staan klaar om je te helpen, te adviseren en uitleg te geven als er vragen zijn.