Zakelijk

Persoonlijke wijn: Team Pepernoot

persoonlijk wijngeschenk

Ben je op zoek naar een persoonlijk wijngeschenk? Wat dacht je van een goede fles wijn met een eigen etiket. We hebben al voor meerdere bedrijven een eigen wijnfles mogen ontworpen als persoonlijk relatiegeschenk. Een wijngeschenk dat niet alleen heerlijk is om te drinken, maar ook een eigen wijnetiket heeft. Kies dit jaar voor een persoonlijk wijngeschenk, zodat jouw relaties ook tijdens de kerstdagen nog even aan je denken.

Een persoonlijk relatiegeschenk is niet alleen een mooi geschenk voor jouw relaties, maar ook voor jouw collega’s of medewerkers. Zij zullen een goede fles wijn met een eigen wijnetiket ook zeker waarderen. En dat eigen wijnetiket kan zowel het bedrijf zijn als van de betreffende collega zelf.

Sinterklaas en Kerstwijn
Wat trouwens ook een heel leuk persoonlijk relatiegeschenk is, is de Sinterklaaswijn of Kerstwijn die wij op dit moment aan het ontwerpen zijn. We maken een Sinterklaaswijn met een persoonlijk etiket die je als thuis als surprise kunt geven, maar we hebben ook een leuke zakelijke variant van de Sinterklaaswijn. Een Sinterklaas wijngeschenk die je helemaal persoonlijk kunt maken voor een team of individuele medewerkers. Hou deze blog en onze Instagram in de gaten. Het duurt niet lang meer…

Wil je meer weten over onze kwaliteitswijn? Klik hier!