Over ons

Finishing touch

wijn met een eigen etiket maken

We krijgen wel eens de vraag (van onze naasten, niet van klanten) waarom wij geen ‘product configurator’ hebben. Zo’n tool waarmee je meteen de tekst die jij invult, ziet veranderen in het etiket. Dan kan de klant pas écht wijn met een eigen etiket maken, wordt dan gezegd. In eerste instantie was dat uit kostenbesparing. Het is namelijk best prijzig om zo’n online tool in te richten volgens onze kwaliteitsnorm. Daarom laten wij de klanten de wijn met eigen etiket bedenken en uitdenken en zorgen wij er vervolgens voor dat het eigen wijnetiket zo mooi mogelijk wordt gemaakt.

Het mooie van hoe we het nu hebben ingericht, is dat wij onze eigen ‘finishing touch’ nog kunnen toevoegen. Een foto bewerken waardoor het mooier wordt. De foto vergroten of alleen het mooiste deel van de foto laten zien. Een mooie verloop aanbrengen of een doezelrand. De tekst net even iets groter maken omdat het qua ruimte kan of de tekst net even anders uitlijnen omdat dat mooier staat. Op deze manier krijg je altijd het mooiste resultaat met de foto en de tekst die jij hebt aangeleverd.

En gelukkig zijn onze klanten altijd positief verrast over hoe mooi het eindresultaat eruit ziet. Je krijgt namelijk het etiket van te voren ter goedkeuring in jouw dashboard. En mocht je toch nog iets willen veranderen, dan is dat geen enkel probleem. Dan klik je op afkeuren en zet je in het opmerkingenveld jouw wijzigingen. Zo maken we er samen altijd een prachtig, eigen wijnetiket van.

Nieuwsgierig naar de eigen wijnetiketten die we hebben gemaakt? Klik dan hier!