Zakelijk

Dank je wel wijn!

dank je wel wijn

Alweer een hele leuke, zakelijke bestelling! Dit keer van EgonZehnder voor een Dank je wel wijn! Om hun medewerkers te bedanken en een fijne zomer te wensen, bestelden zij 70 flessen rosé met een eigen ontworpen etiket.

Dit Dank je wel wijn etiket heeft vooral veel tekst en je ziet dat je er ook dan een heel leuk, eigen wijnetiket van kan maken. Door een mooi lettertype te gebruiken bijvoorbeeld. Ook de leuke tekst die de klant aanleverde, helpt hier natuurlijk bij. Het wordt persoonlijk gemaakt door de groet, door het kleurgebruik wat aansluit op de huisstijl en uiteraard het logo wat op het wijnetiket staat.

Naast Dank je wel wijn zijn er natuurlijk nog veel meer leuke wijnideeën voor bedrijven. Een eigen relatiegeschenk afgestemd op het bedrijf, of wat dacht je van afgestemd op jouw klant! Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Een eigen wijn van het bedrijf voor alle medewerkers, maar het kan ook persoonlijk worden gemaakt op iedere medewerker. Er is zoveel mogelijk en we denken graag met je mee wat past binnen jouw wensen en organisatie.

Naast meedenken, bieden we onze zakelijke klanten ook speciale tarieven. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het ontwerpen van een eigen wijnetiket. Eerst zelf even oriënteren wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan alvast op onze pagina Zakelijk.