Zakelijk

Wijngeschenk voor Sinterklaas

Wijngeschenk voor Sinterklaas

Ben je op zoek naar een origineel wijngeschenk voor Sinterklaas? Om bijvoorbeeld jouw collega’s te verrassen of om medewerkers te bedanken. Een wijngeschenk voor Sinterklaas is een welkome verrassing, helemaal nu met het thuiswerken. Dan grijp je elke gelegenheid aan om te investeren in de verbinding tussen het bedrijf en de medewerkers. Speciaal voor Sinterklaas hebben wij een heel origineel en grappig wijnetiket gemaakt dat jij vervolgens helemaal kunt afstemmen op jouw bedrijf, team, afdeling of collega.

Het is in Nederland gebruikelijk om onze medewerkers met Kerst een kerstpakket te geven. Sommige bedrijven geven ook iets met Sinterklaas. Wil je dit jaar ook jouw waardering tonen met een Sinterklaas? Misschien is deze Sinterklaas wijn dan precies wat je zoekt. Het leuke is dat je het Sinterklaas wijnetiket gemakkelijk persoonlijk kunt maken met een eigen foto en met grappige teksten.

We bieden onze zakelijke klanten extra voordelen:
– kwaliteitswijn
– volumekorting
– betalen op rekening
– eigen bezorging

Onze wijn komt van Domaine de Marotte, een biologische wijngaard aan de voet van de Mont Ventoux. De wijnen zijn biologisch en vegan en dus geschikt voor iedereen!

We leveren uit eigen voorraad en we zijn daarom snel, flexibel en altijd in voor gekke ideeën. Neem gerust contact met ons op.