Wijncadeaus

“Ik wil ‘m de rest van mijn leven bewaren”

zelf wijn etiket maken voor een persoonlijke wijn

Deze familiewijn was op het familieweekend van onze klant een groot succes! Door zelf een wijnetiket te maken voor de wijn die dat weekend gedronken zou worden, wisten zij alle familieleden te verrassen. Het is zo leuk als wij dan van onze klant later een foto krijgen om ons te laten weten, dat hun idee goed in de smaak was gevallen. En dan hebben we het niet alleen over het persoonlijke wijnetiket. Ook de wijn viel goed in de smaak. Deze klant heeft met een bijzondere familiefoto en passende teksten, zoals de woonplaats waar de familie opgroeide, de familienaam, de naam van het huis en het jaartal een eigen wijn gemaakt. De reactie van een familielid over de lege fles was: “ik wil ‘m de rest van mijn leven bewaren”, en daar was de rest het roerend mee eens.

Sinterklaas en Kerstwijn
Wat trouwens ook een heel leuk persoonlijk cadeau is, is de Sinterklaas-, Kerst-, of Eindejaarswijn. We hebben voor deze drie december feestdagen een bijzonder en persoonlijk wijnetiket gemaakt. Je hoeft slechts een eigen foto up te loaden en jouw eigen teksten in te vullen en je hebt een origineel, persoonlijk cadeau. We leveren uit eigen voorraad, dus we zijn flexibel en snel!

Ben je er klaar voor om zelf een wijnetiket te maken? Klik hier en ga aan de slag! We maken er samen een mooi, persoonlijk wijnetiket van!