Wijncadeaus

Vin de Luna

goede wijn met een eigen etiket

Vin de Luna, een witte wijn met een eigen etiket speciaal gemaakt voor Jewels by Luna. Luna is een jonge onderneemster in handgemaakte sieraden en accessoires. Ze doet dit super goed en we vonden dat zij wel een witte wijn met daarop een eigen wijnetiket met haar logo verdiend had.

Het leuke van dit eigen etiket is, dat een antracietkleurig wijnetiket prachtig op witte wijn staat. Maar ook het logo van Jewels by Luna komt hier prachtig op uit. Haar logo lijkt een heuse maan. Ben je benieuwd naar Jewels bij Luna, klik dan hier.

Hoe werkt het ontwerpen van een eigen wijnetiket?
Allereerst kies je het etiket dat jij het mooist vindt en daarna de kleur wijn, rood, rosé of wit. In de invulvelden daaronder kun je alle persoonlijke details van jouw gelegenheid, bedrijf of persoon opgeven en foto’s uploaden. Tot slot kies je het aantal flessen (kan er 1 zijn maar ook 100) en het bijbehorende wijnkistje. Nadat je hebt afgerekend ontvang je binnen 1 werkdag het ontwerp ter goedkeuring. Na goedkeuring wordt binnen 1 werkdag de wijn met eigen etiket opgestuurd. Naar jou of naar de ontvanger.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je nu een mooi persoonlijk etiket maken, ga dan direct aan de slag! Klik hier om uit de 8 etiketten te kiezen