Wijncadeaus

7 blijde vaders

ontwerp je wijnetiket voor 7 vaders vaderdagwijn

Ontwerp je wijnetiket, dat is de afgelopen weken veel gedaan, in ieder geval kregen zeven vaders vandaag een goede fles wijn met een eigen etiket! Daarnaast ook nog een aantal bedrijven die een persoonlijk zomercadeau wilde geven, maar daar komen we binnenkort in een andere blog op terug.

Terug naar de Vaderdag Wijn. Super om te zien wat voor lieve foto’s en teksten wij kregen toegestuurd om een mooi, persoonlijk wijnetiket voor een vader of opa te maken. We mogen ze niet allemaal laten zien. Omdat het een persoonlijk cadeau is, kiezen veel van onze klanten voor de keuze om het ‘liever niet’ te publiceren op onze website of Instagram. En dat respecteren wij uiteraard. Maar de wijnetiketten waarbij het wel mag, vinden jullie hier op onze inspiratieblog of op Instagram.

Volg jij ons al op Instagram?
We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk volgers. Maar zo gemakkelijk is dat nog niet. We hebben gelukkig al wel een paar tevreden klanten gehad die ons hebben getagd op Instagram (#ontwerpjewijnetiket.nl). Nieuwsgierig naar ons Instagram account? Klik dan hier.

Benieuwd naar meer leuke voorbeelden, dan kun je naast Instagram al onze inspiratieblogs lezen. Nog niet gedaan? klik hier

Leuke update over onze 4 nieuwe etiketten!
Ongeveer een maand geleden hebben we 4 nieuwe eigen wijnetiketten gelanceerd. We hadden al 4 etiketten, waarvan de Elegance en Grande duidelijk de 2 populairste wijnetiketten waren. Maar ook binnen de 4 nieuwe wijnetiketten, zien we dat 2 designs favoriet zijn. Binnenkort vertellen we meer over welke dat zijn. We geven alle wijnetikketten nog even de zomer de tijd voor we de balans opmaken.