Wijncadeaus

Klanten, goed gedaan!

eigen wijnetiket maken online

Kijk nou wat voor moois onze klanten maken in onze productconfigurator waar je gemakkelijk een eigen wijnetiket online kunt maken. Het mooie is, dat je bij ons al vanaf 1 fles een wijn met een eigen wijnetiket kunt bestellen en daar zie je hier twee mooie voorbeelden van.

Online een eigen wijnetiket maken

Het online ontwerpen van een wijnetiket klinkt ingewikkelder dan het is. We hebben met onze productconfigurator geprobeerd het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Een productconfigurator is een tool waarmee je gemakkelijk zelf een ontwerp maakt door de tekst en foto’s zelf aan te passen en direct het resultaat te zien.

Op onze website kies je eerst het etiketsjabloon uit dat jou het meeste aanspreekt. Je kunt kiezen uit 16 verschillende etiketten die je vervolgens helemaal kunt personaliseren door het toevoegen van een eigen foto en verschillende eigen teksten. Zo kun je online een eigen wijnetiket maken op onze site.

Daarna kies je de kleur wijn uit waarop je het etiket wilt hebben. Je kunt kiezen uit rood, wit, rosé en bubbels. We bieden 3 kwaliteiten wijn uit. De Basic wijn is eenvoudig, de Premium is lekker en de Excellent is kwaliteitswijn. Afhankelijk van de smaak van de ontvanger en jouw portemonnee kies je de kwaliteit.

Nu klik je op Maak Etiket. Vervolgens kun je aan de slag met het ontwerpen en personaliseren van jouw wijnetiket. Je kunt hier een foto uploaden en dubbelklikken op de tekstvelden om deze te kunnen aanpassen. Maak er wat moois van! Vervolgens klik je op Doorgaan. Hier kun je nog de kwaliteit van de wijn veranderen, mocht je je hebben bedacht. Je kunt ook het aantal flessen dat je nodig hebt aanpassen. Nu klik je op Bestellen. Het etiket wordt geüpload. Even wachten en je kunt naar de winkelwagen om af te rekenen. Voila! Lukt het niet? Je kunt ons altijd bellen of een mailtje of appje sturen. We helpen je er graag bij. Echt doen hoor!