Wijncadeaus

Baby aankondiging op wijnetiket

baby aankondiging op wijnetiket 2

Baby op komst! Een baby aankondiging op wijnetiket voor opa, oma, oom en tante. Stiekempjes is dit toch wel het leukste persoonlijke wijnetiket thema. We krijgen deze bestellingen geregeld, maar we mogen ze vaak niet gebruiken op onze website. Dat snappen we natuurlijk heel goed, want intiemer kan haast niet. Maar ons hart maakt elke keer weer een sprongetje als we deze originele manier van baby aankondiging voorbij zien komen. En we vinden het natuurlijk superleuk dat onze webshop voor gepersonaliseerde wijnetiketten daarvoor is uitgekozen.

Zoek je een originele en bijzondere manier om je zwangerschap aan te kondigen of de geboorte van je baby? Of wil je iemand laten weten dat hij of zij binnenkort tante/oom/opa/oma etc. wordt? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een baby shower, gender reveal party of kraamcadeau voor de kersverse vader(s) of moeder(s).
Waarom niet een gepersonaliseerde fles wijn met eigen ontworpen etiket en een zelfbedacht bijzondere, grappige of ontroerende tekst.

Originele baby aankondiging op wijnfles

Wat zetten onze klanten zoal op hun baby aankondiging op een wijnetiket:

• De echo-foto
• De uitgerekende datum natuurlijk
• Opa en oma, maar ook oom en tante vermeldingen
• Produit de (naam papa) en (naam mama)
• Chateau Baby
• Leuke one-liners zoals: Baby on the WayO nee, daar is nummer twee
• Of gewoon heel geheimzinnig alleen een echofoto en een uitgerekende datum

Het leuke is dat je bij ons per fles kunt bestellen. Dus als Opa van rood houdt en Oma van wit, dan maakt dat niet uit. Je kunt het helemaal op de smaak van de verschillende familieleden afstemmen.

Ontwerp hier jouw persoonlijke babyaankondiging!

baby aankondiging op wijnetiket 1