Zakelijk

Huis Wijn

makelaars wijn eigen wijnetiket

Geef jij als makelaar jouw klanten iets om te proosten? Een goede aftersales wordt enorm op prijs gesteld door klanten. En een huis kopen dat doe je niet elk jaar. Je kunt dus als makelaar deze feestelijke gelegenheid nog feestelijker maken. Geef jouw klanten iets om dit te vieren, samen met jou. Wij bieden makelaars drie manieren om een hele persoonlijke en eigen wijn te ontwerpen. Je kunt het heel gemakkelijk zelf doen via onze site, maar je kunt ons natuurlijk ook altijd vragen om een mooi, eigen wijnetiket te ontwerpen. We leggen je alvast even kort uit wat de mogelijkheden zijn:

Eigen Huis Wijn met jouw logo en boodschap

We kunnen een mooi eigen wijnetiket maken voor jouw makelaarskantoor. Zo hebben we voor Makelaarsoord twee etiketten gemaakt: eentje voor de kopende partij en eentje voor de verkopende partij. Op deze manier geef je jouw klanten een persoonlijke wijnfles van jouw bedrijf passend bij de verkoop of aankoop van een woning.

Een persoonlijk wijnetiket van én voor jouw klant

Het is ook mogelijk om een eigen Huis Wijnetiket te maken die helemaal is afgestemd op de klant. Dit kan heel gemakkelijk omdat je bij ons al vanaf 1 fles een eigen wijnetiket kunt ontwerpen. Het is gemakkelijk en snel gedaan. Je zoekt uit onze 16 sjablonen het wijnetiket dat jij het allermooist vindt en vervolgens personaliseer je het wijnetiket voor jouw klant. Je kunt een foto van het nieuwe huis uploaden, de naam veranderen en nog vele andere leuke tekstdetails toevoegen, zoals de postcode, bouwjaar, aankoopjaar en wie het huis (of de wijn) heeft goedgekeurd. Geloof ons, deze persoonlijke wijnfles wordt nadat die is leeggedronken echt niet weggegooid!

Jouw eigen Huis Wijn (leuke woordspeling)

Een derde optie is een combinatie van de bovenste twee mogelijkheden, namelijk het personaliseren van het wijnetiket met het huis en jouw logo. Op die manier kun je de fles wijn alvast maken, voordat je weet wie het koopt. Je kunt het zelfs twee keer bestellen, zodat je een fles met een eigen wijnetiket van het huis kunt aanbieden aan zowel de kopende als de verkopende partij. Kies allereerst een mooi eigen wijnetiket sjabloon uit op onze site en upload daarna de foto van het huis en jullie logo. Vervolgens hoe je alleen nog maar de tekstdetails aan te passen en voila: een eigen huiswijn!

eigen huiswijn ontwerpjewijnetiket

Zeker weten goede wijn!

Bij ons ben je verzekerd van goede wijn. Wij werken namelijk alleen met kwaliteitswijn. Want het is toch verschrikkelijk als je vieze wijn cadeau geeft? Daar wil je je naam niet aan verbinden. Juist omdat onze wijn een cadeauwijn is, hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel. Ben je nieuwsgierig naar de wijn, kijk dan bij Onze Wijnen.