Wijncadeaus

Familiewijn met eigen etiket

familiewijn met eigen etiket

Deze familie gaf hun ouders een doos Familiewijn met een eigen etiket. En kijk eens hoe mooi dat lijkt? Dat is pas een origineel en persoonlijk cadeau! In ons inspiratieblog hebben we onze eigen familiewijn al eens besproken. Je kunt je vast wel voorstellen hoe leuk we het vonden toen we deze bestelling binnenkregen! En deze familie koos voor 2 rode wijn en 2 witten wijn met een eigen etiket.

Al onze etiketten zijn geschikt voor de familiewijn. Want je kunt namelijk op zoveel verschillende manieren een etiket en een serie etiketten persoonlijk maken. Het is leuk om dezelfde etiketten te doen, zoals de voorbeelden hieronder, maar het is ook heel leuk om verschillende te doen. Ieder zijn eigen stijl. Maar bij een serie wijnflessen in dezelfde kist zit de verbinding toch het meest in eenzelfde etiket. Bekijk hier onze 8 eigen etiketten. Wil je voor jouw familie of voor jouw familiegelegenheid een heel eigen wijnetiket laten ontwerpen, dan kan dat ook. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Er is zoveel mogelijk en we denken graag met je mee.

De eerste was voor mijn vader
De eerste familiewijn met eigen etiket die wij maakten was voor mijn eigen vader. Hij hield heel erg veel van wijn. Hij kreeg een kist met 4 flessen (mijn gezin) en een kist met 3 flessen (mijn broertje zijn gezin). Hij vond het prachtig en hij heeft er zo van genoten. Na zijn overlijden vonden we de lege flessen nog in de kelder. Die had hij niet weg kunnen gooien blijkbaar. En dat was dan ook wel weer heel mooi voor ons als kinderen om te ontdekken bij het leeghalen van zijn huis.