Wijncadeaus

Ga je mee naar Parijs?

goede wijn met een eigen etiket

Dit idee is toch wel het leukste dat we tot nu toe hebben gehad. Deze klant wilde zijn vriendin verrassen met 8 flessen wijn waarop hij haar mee vraagt naar Parijs! Wat een romantische man, zo’n man willen we toch allemaal wel? Zo zie je maar weer wat je allemaal wel niet kan bedenken als je een eigen wijnetiket helemaal zelf kunt ontwerpen. Maar deze klant is niet alleen romantisch, hij houdt ook van kwaliteit. Want hij zocht namelijk echt goede wijn met een eigen etiket.

Op een vrijdagmiddag kregen we een telefoontje. Of we ook echt goede wijn hadden? Want onze romantische klant wilde zijn vriendin wel echt goede wijn met een eigen etiket geven. Nou, hierin konden we hem geruststellen. Of we ook 8 etiketten wilde maken waarop hij zijn vriendin mee naar Parijs vroeg. Onderhand waren wij net zo enthousiast over het idee als hij. Ja, en of we dat willen! Wat een origineel idee, zeg.

We kregen alle vrijheid, want wat er verder op het wijnetiket moest behalve de tekst Ga je mee naar Parijs, dat wist hij nog niet. We hebben 8 foto’s voor hem gezocht van kenmerkende gebouwen in Parijs. Vervolgens de tekst over de flessen verdeeld. En tadaa… zie hier het resultaat. Echt goede wijn met 8 eigen etiketten!

Echt goede wijn met een eigen etiket
Onze wijnen zijn van Domaine de Marotte en scoren goed op Vivino. Daarnaast wordt Domaine de Marotte geschonken als huiswijn in het Amstel Hotel en in het restaurant van het Rijksmuseum. De wijnen zijn biologisch en vegan. Meer informatie over waarom de wijn zo lekker is en waarom het biologisch is, vind je op Onze Wijnen.