Zakelijk

Eigen wijnetiket voor de horeca/hospitality

bedrijvenwijn met eigen logo

Voor Vakantiepark ‘t Mölke maakten wij een eigen wijnetiket: Mölkes Merlot, Mölkes Grenache en Mölkes Chardonnay. Wat zo leuk is aan vakantiepark ‘t Mölke, is dat zij hun gastvriendelijkheid erg hoog in het vaandel hebben. Zij kiezen heel bewust voor een persoonlijke benadering. Daarom geven zij al hun gasten bij een feestelijke gelegenheid in hun accommodatie een fles wijn cadeau. En die flessen wijn hebben een etiket van ‘t Mölke. Dat is nog eens een leuke verrassing toch?

Wat zijn precies de mogelijkheden voor een eigen wijnetiket voor de horeca/hospitality bedrijven?
Allereerst is het mogelijk om voor bedrijven een compleet eigen etiket te ontwerpen. Met het logo van jouw bedrijf, met kernwaarden, met vestigingsplaats, met jaartal, met huisstijlkleur, met een foto of illustratie, je kunt het zo gek niet bedenken of wij verwerken het graag in een eigen etiket voor jouw bedrijf. Je kunt alleen het etiket door ons laten ontwerpen en deze vervolgens aanleveren bij een wijnleverancier om hiermee jouw eigen wijn te etiketteren. Maar je kunt het bij ons ook bestellen met wijn. Bekijk onze zakelijke pagina voor meer informatie over de voordelen voor bedrijven.

Ben je nieuwsgierig op wat voor wijn wij de etiketten plakken? Op de pagina Onze wijnen vind je alle informatie over de wijnen. Hebt u relaties die geen alcohol drinken? Wij hebben ook alcoholvrije wijnen.

Waarvoor kun je een fles wijn met een eigen etiket gebruiken?
Natuurijk zoals ‘t Mölke het gebruikt als welkomstcadeau en om je huiswijn een eigen huiswijn te maken. Maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken als persoonlijk relatiegeschenk of ter decoratie. Je kunt het gebruiken voor speciale gelegenheden zoals een jubileum of een opening. Een eigen wijnetiket voor horeca/hospitality bedrijven geeft zeker een persoonlijke ‘touch’ aan de gelegenheid.