Zakelijk

Persoonlijk relatiegeschenk

een persoonlijk relatiegeschenk

Voor Mijn Design maakten wij een persoonlijk relatiegeschenk, een prachtige fles wijn helemaal gemaakt in hun eigen huisstijl. Niet alleen het logo van Mijn Design, maar ook het patroon dat je op de achtergrond van het etiket ziet, hoort bij hun bedrijf. Met deze 20 flessen wijn in 20 houten kistjes, maken zij deze zomer hun klanten blij.

Wat zijn de mogelijkheden voor bedrijven die een eigen wijn met een eigen etiket willen bestellen?
Bedrijven kunnen kiezen uit een van de bestaande etiketten op onze site. Je kunt er ook voor kiezen om door ons juist een volledig eigen wijnetiket te laten ontwerpen dat helemaal is afgestemd op jouw bedrijf. Hiervoor heeft Mijn Design gekozen.

Wat hebben wij nodig om een eigen etiket voor jouw bedrijf te ontwerpen?
Uiteraard ontvangen wij graag jouw logo, maar we willen ook graag een paar specifieke kenmerken weten van jouw bedrijf. Op deze manier kunnen we het wijnetiket helemaal afstemmen op jouw bedrijf. Misschien wil je nog een leuk motto, slogan of wens toevoegen aan het wijnetiket. Ook een vestigingsplaats, een jaartal en een adres kunnen we verwerken in een eigen wijnetiket.

Mogelijkheden voor persoonlijke relatiegeschenken
Naast relatiegeschenken met een eigen wijnetiket gemaakt voor jouw bedrijf, is het ook mogelijk om wijnetiketten te maken die volledig zijn afgestemd op een medewerker, op een gelegenheid of op jouw relatie. Neem gerust contact met ons op als je een leuk idee hebt. We bieden zakelijke klanten ook veel extra voordelen. Bekijk onze zakelijke pagina voor meer informatie.

Wil je zelf graag een eigen wijnetiket maken? Klik hier om uit de 8 etiketten te kiezen.

Ben je nieuwsgierig op wat voor wijn wij de etiketten plakken? Op de pagina Onze wijnen vind je alle informatie over de wijnen. Hebt u relaties die geen alcohol drinken? Wij hebben ook alcoholvrije wijnen.